Få flere økonomiske og energimæssige fordele med en luft til vand varmepumpe

03 august 2020
Astrid Pedersen

Hvis det gamle, slidte oliefyr står for at skulle skiftes ud kan du med fordel overveje en luft til vand varmepumpe i stedet for et nyt fyr. Varmepumper er her i 2020 det mest tidssvarende bud på en klima og miljø venlig opvarmnings metode. Du får med en moderne varmepumpe en langt mere energi effektiv løsning en du vil få med et fyr. Og i forhold til et gammelt og udtjent fyr vil en luft til vand varmepumpe kunne spare dig for såvel penge som besvær.

Hvorfor erstatte fyret med en luft til vand varmepumpe?

Der er mange gode grunde til at lade det slidte fyr erstatte af en luft til vand varmepumpe. Med en luft til vand varmepumpe får du langt en mere effektiv udnyttelse af den tilførte energi. Dette vil tydeligt kunne ses på dine udgifter til opvarmning af boligen i form af en klækkelig besparelse.

Du kan regne med at skære mere end halvdelen af dine samlede omkostninger til varme når du vælger en luft til vand varmepumpe frem for et gammelt fyr. En luft til vand varmepumpe er nemlig langt mere driftsikker og energi effektiv hvilket betyder at du får mere varme for pengene.

Samtidig er en varmepumpe det klima venlige alternativ til de gængse varmekilder i en bolig hvilket betyder at du sagtens kan skrue op for varmen hele vinteren uden at få dårlig samvittighed.

Kan jeg erstatte mine elektriske radiatorer med en varmepumpe?

Er du ikke i besiddelse af hverken fyr eller vand radiatorer, men varmer du i stedet huset op ved hjælp af gamle, dyre elektriske radiatorer? Så kan du med stor fordel erstatte disse med luft til luft varmepumper. På den måde får du både renere luft og en mere formålstjenlig fordeling af varmen.

Du kan finde din nye luft til luft eller luft til vand varmepumpe i Ishøj via danskvarme.dk

Flere Nyheder