Alarmsikring kan simpelthen sikre stort og småt

En alarmsikring kan jo være mange ting, og man kan sådan set sikre det meste af, om det er gigantiske og store værdier, eller man ligger inde med noget, som har sådan en stor affektionsværdi for en, at man beskytter det ekstra meget, fordi man ikke vil have det taget.

Man kunne jo risikere, at nogle indbrudstyve fandt denne personlige genstand, som de så tog med, men valgte at smide ud, når de kunne se, at de ikke ville få mange penge for det.

Og så er den genstand jo nok væk for evigt for en.

Men omvendt skal man så måske bruge alarmsikringen i form af at have skjult denne genstand i ens hjem, som der er tyverialarm på, så hvis der skulle ske et indbrud, så falder ens personlige ting ikke lige i øjnene på folk.

Alarmsikring er også for alle

Man tænker alarmsikring som noget, hvor man har installeret er vagtkorps, utallige kameraer, blækpatroner med videre i en bank, men man kan jo også have dette i mindre omfang i nogle forretninger.

Her kan man nøjes med noget videoovervågning, mens man har nogle vagter til at kigge forbi nogle gange i løbet af natten, når butikken er lukket.

Ens personlige alarmsikring kan jo være, at man har en alarm på ens dør og vinduer.

Visse gange forsøger man jo også at gøre dette præventivt, så man kan se, at hvis der er skilte om, at der er alarmsikring her, så vil tyvene holde sig væk.

Men det kan også blive en svær balancegang, for hvis man nu har pigtråd ind til et lager eller et lagerområde, så kan det også være lokkende for tyve at kigge ind.

Derfor er god belysning også en god metode til at holde tyve væk, selvom det trækker på elregningen – men det er trods alt bedre end at miste vigtige ting!