Anledninger, hvor blomster er perfekte!

13 januar 2021
Anne-Mette Hansen

Blomster er ikke bare blomster. De er en gave. Et budskab. Derfor passer de til utrolig mange anledninger. Alt fra valentinsdag til en værtsgave. Men hvornår skal du give hvilke blomster? Hvilke passer bedst til de forskellige anledninger?

Læs meget mere i denne guide, og find ud af hvilke blomster du skal vælge.

Valentinsdag

Det er en oplagt anledning til blomster. Forkæl din kæreste eller kone med en flot buket røde roser. Eller gør det mere personligt og gå med en buket i hendes yndlingsfarve eller med hendes yndlingsblomster. 

Værtindegave

Blomster er også en oplagt gave til værten. Vælg enten en smuk og farverig buket. Eller gå med en fin blomst, der kan holde i lang tid. På den måde får værten mest mulig glæde ud af gaven. 

Eksamen og jubilæum

Blomster hører til fejringer. Derfor giver man ofte en buket til hende eller ham, der har overstået sin eksamen. Eller til et jubilæum. Her kan du vælge lidt af hvert. Lad gerne blomsterbinderen lave et flot buket med sæsonens blomster. Det kan også være en god idé at vælge en lækker gavekurv med til buketten. 

Bryllup 

Bryllup og blomster hører sammen. Mange går med hvide blomster for at holde det smukt og elegant. Men du kan også gå med smukke blomster i sæsonens farver. Det kommer også lidt an på om blomsterne er til kirken, til festlokalet eller til brudebuketten. 

Brudebuketten kan være simpel og med hvide blomster. Den kan også være med røde roser og stå i flot kontrast til den hvide brudekjole. Eller et flot og mere vildt miks af blomster. 

Til pynt i festlokalet kan du vælge blomster der skaber blikfang, men som også falder godt i ét med de andre dekorationer i lokalet. 

Opdag et stort udvalg af blomster til enhver anledning på denne hjemmeside: https://carpediemblomster.net/ 

Flere Nyheder