Ansat en lokal boligadvokat når du skal købe bolig

08 august 2021
lotte_hindsberg

Hvis du går med tanker om at ansætte en boligadvokat i forbindelse med køb af en ny bolig, er det en god ide at gå efter at ansætte en boligadvokat med lokal kendskab. Ved at få en boligadvokat med lokal kendskab sikre du dig at han f.eks. kender hvilke planer kommunen har med området, hvem de forskellige ejendomsmæglere er og de ansatte i de lokale bankafdelinger.

Viden der kan komme dig til gode. Det kunne f.eks. være https://www.boligadvokataalborg.dk/ du henvendte dig til hvis du har planer om at købe en bolig i Aalborg. 

Den vigtige forhandling med banken

Når du skal have et boliglån er det vigtigt at du ikke nøjes med at spørge i din egen bankafdeling, men også i andre banker. Her kan du med fordel gøre brug af din boligadvokats viden og erfaring. Ved at forhandle med flere banker sikre du dig at du får det bedste og billigste boliglån.

Er du ikke selv en erfaren forhandler, kan du også overlade forhandlingerne til din boligadvokat. Det er vigtigt at huske på at selv små fordele kan betyde mange tusinde kr. over en periode på 30 år. 

Når du kigger på boliger

Det kan også være en god ide at tage din boligadvokat med, når du skal kigge på de forskellige boliger du kunne være interesseret i at købe. Her er det vigtigt at huske på, at ejendomsmægleren er ansat af sælger til at få solgt hans bolig til den højst mulige pris.

Det betyder helt konkret at han vil fremhæve boligens bedste sider og måske gå lettere hen over de mindre gode. Her vil din boligadvokat, som ikke går og drømmer om at bo i boligen, være behjælpelig med at sikre at du har de rigtige informationer om boligen, til at kunne træffe det rigtige valg. Han kan også hjælpe med at forhandle med sælger.

Flere Nyheder