Bustransport, krydstogt og turistkørsel på Bornholm

28 oktober 2019
admin

Bustransport for foreninger, firmaer, skoler og børnehaver

Bustransport er unægtelig en oplagt måde at komme omkring på, når man er en større gruppe af mennesker. Herved transporteres alle mand trygt og nemt i samlet flok, mens I kan opleve omgivelserne gennem vinduesruderne. Bustransport er særdeles oplagt for og populært hos større foreninger som idrætsklubber, firmaer samt børnehaver og skoler, der skal på tur eller lejrskole. Er I en stor flok, der skal opleve Bornholm, så står Jan-Oles Turisttrafik klar til at transportere jer. Dette er uanset om I blot skal fragtes fra A til B, eller I ønsker at opleve øen med en på et forhånd planlagt krydstogt, der indeholder besøg på alle Bornholms seværdige steder.

Krydstogt på Bornholm

Med de nøje tilrettelagte krydstogtsture på solskinsøen kan I som en større gruppe opleve Bornholms seværdigheder. I kan vælge mellem en lang række krydstogter alt efter jeres smag: oplev eksempelvis Nordbornholm med start i Rønne og køretur gennem fiskerbyen Hasle samt ophold ved Hammershus og Gudhjem og en rundkirke. Også Sydbornholm kan I køre igennem med Jan-Oles Turisttrafik. På denne tur gøres der ophold i Svaneke, Dueodde samt ved en rundkirke. Er I mere til shopping af Bornholms særegne kunsthåndværk, kan I vælge et krydstogt, der kommer forbi fine butikker og værksteder med alt fra keramik til kunst og glas. Disse krydstogter er blot en brøkdel af, hvad I har at vælge imellem, og alle turene har en varighed på hele fire timer.

Lejrskole på Bornholm

Er I en skoleklasse, som skal på Lejrtur og ønsker at guides kyndigt gennem Bornholm, så har Jan-Oles Turisttrafik løsningen. Vælg mellem en lang række allerede planlagte busture rundt på øen med en masse spændende ophold, hvor både elever og lærere kan få gode oplevelser. Besøg eksempelvis Bornholms højeste punkt, Kongemindet, eller kig forbi et vaskeægte bolsjekogeri, Hammershus slotsruin og Bornholms Middelaldercenter. 

Uanset jeres behov kan I opleve alt det bedste, som solskinsøen har at byde på med Jan-Oles bustransport på Bornholm

Flere Nyheder