Få byens bedste tilbud på gulvafslibning

Er dit før så smukke sæbe behandlede trægulv nu en sand mosaik af pletter, skjolder og øvrige misfarvninger? River du dine fødder til blods og dine sokker til trevler på irriterende splinter som er begyndt at opstå i træværket – og er det umuligt at få gulvet pænt og skinnende ved almindelig gulv vask uanset hvor meget du end skrubber og skurer? Så er det sandsynligvis ved at være tid til en grundig gulvafslibning – og en dertil hørende efterbehandling.

Hvordan ved jeg om mit trægulv trænger til at blive slebet?

Måske har du ikke lyst til at sætte himmel og jord i bevægelse for at renovere dit trægulv. Men når gulvet har nået et stadie af slitage hvor oven for beskrevne faktorer gør sig gældende er der faktisk ingen vej uden om en gulvafslibning. I hvert fald ikke hvis du ønsker at genskabe den jævne og ensartede overflade som trægulvet havde da det netop var blevet lagt, eller efter den seneste gulv behandling.

Hvis du har brug for ved selvsyn at konstatere gulvets behov for gulvservice kan du prøve at flytte sofaen eller trække gulvtæppet lidt til side. Der hvor gulvet har været beskyttet af møbler eller tæpper vil det have bevaret den smukke overflade. Og der hvor gulvet har været udsat for almindelig slid og solens skarpe stråler vil du tydeligt kunne iagttage slitagen.

Denne optræder først og fremmest i form af gullige plamager som en konsekvens af solfalming, og som gråligt matte slidspor bestående af nedtrådt støv. Og disse skønhedspletter lade sig ikke fjerne ved andet end en grundig og effektiv gulvafslibning.

Kan jeg selv forestå afslibning af gulvet?

Det kan til hver en tid anbefales at overlade arbejdet med afslibning af gulve til en professionel gulvmand. Læs mere, og få et godt tilbud, på gulvafslibning-priser.dk