Få de flotteste gulve med en skånsom gulvafslibning

Er du ved at være godt og grundigt træt af at kigge – og gå rundt – på slidte og flossede trægulve? Så har du sikkert overvejet om ikke det var på tide at skifte de gamle gulve ud.

Mange bolig ejere vælger at skrotte de udtjente trægulve til ære for mere trendy gulv typer. Lige for tiden er det for eksempel utroligt moderne at støbe et råt beton eller cement gulv som understøtter de nyeste bolig indretnings tendenser. Disse går nemlig i retning af det urbane og industrielle look, med murstensvægge, New Yorker vinduer og højt til loftet.

Men bor du i en bolig med originale trægulve er det slet ikke sikkert at denne type gulve vil passe til dit hus eller til din lejlighed. Du vil sandsynligvis fortryde at du lod de gamle trægulve overhælde med beton eller cement. For det første vil du få en markant anderledes akustik i boligen. Og for det andet vil hverken beton eller cement kunne erstatte træværkets varme og hjemlige look and feel.

Hvad stiller jeg op med det kedelige trægulv?

Det er dog fuldt forståeligt hvis du ønsker at handle på det grimme og spættede trægulv. Det er de færreste trægulve som bærer patina fra mange års anvendelse – og måske mangelfuld vedligeholdelse – med ynde.

Et trægulv, som ikke har været passet og plejet efter forskrifterne, vil tilegne sig visse overfladiske skønhedspletter. Disse kommer i form af gråligt matte slidspor fra nedtrådt støv, pletter og skjolder fra spildte væsker, samt en øjet tendens til at danne splinter og ridser.

Til alt held er disse skønhedspletter netop overfladiske, hvilket betyder at de sjældent stikker dybere end et par millimeter. Og dette betyder at de kan fjernes med en grundig og effektiv gulvafslibning.

Hos DBF Gulvservice kan du altid få et skarpt tilbud på en grundig gulvafslibning med efterbehandling – læs mere på https://dbf-gulvservice.dk/