Få den bedste hjælp til gulvafslibning

advertorial

Er trægulvet i din bolig gået hen og blevet lidt slidt og nusset i overfladen? Så har du muligvis overvejet om det skal brækkes op og erstattes med et nyt – eller måske dækkes af beton, cement, epoxy eller en anden mere moderne form for gulv belægning.

Men her bør du træde et skridt tilbage og tænke dig godt om. Dit trægulv kan nemlig med stor sandsynlighed blive rigtig pænt igen. Og det til en pris som er langt lavere end hvad du skal betale for et helt nyt gulv.

Dit trægulv er værdifuldt

Faktisk kan du risikere at ødelægge et aktiv for din bolig hvis du fjerner det ægte trægulv. Især hvis der er tale om et originalt et af slagsen, det vil sige et trægulv som blev anlagt samtidig med at boligen blev opført. Denne type trægulve er nemlig i høj kurs på bolig markedet.

Uanset om gulvet består af smukke og elegante sildebens parketter, eller om der er tale om et traditionel plankegulv, vil det være rigtig synd at brække det op eller dække det over. Du vil få meget mere ud af at sætte gulvet flot i stand. Og en gulvafslibning er faktisk både billigere og hurtigere overstået end en udskiftning af gulvet.

Kan jeg selv slibe mit gulv?

Selv om du sagtens selv kan gå ned og leje en maskine til gulvafslibning og købe alle de tilhørende materialer hos et byggemarked kan det anbefales at du får en erfaren gulvsliber på sagen. På den måde er du garanteret det bedste resultat af din gulvafslibning – og du slipper samtidig selv for at gøre det hårde arbejde.

Hvem kan hjælpe mig med en gulvafslibning i København?

Hos DBF Gulvservice kan du altid få et skarpt tilbud på en gulvafslibning, udført af en professionel gulvsliber. Læs mere på https://dbf-gulvservice.dk/.