Få den bedste hjælp til VVS arbejde i Frederikssund

02 juni 2022
Astrid Pedersen

editorial

Skal dit badeværelse renoveres, eller køkkenet sættes i stand? Så kommer du nok ikke uden om VVS arbejde – i hvert fald ikke hvis istandsættelsen skal bestå i andet og mere end opsætning af fliser eller klinker, eller udskiftning af vandhaner.

Når et køkken eller badeværelse skal bygges om, kan man lige så godt få fikset de faste VVS installationer med det samme. Hvis din bolig har en vis alder er det sandsynligt at installationerne trænger til en opdatering. Og så er en renovering en oplagt anledning.

Kan jeg selv udskifte eller omlægge mine VVS installationer?

Du må ifølge gældende dansk lov ikke udføre VVS arbejde – end ikke i din egen bolig. Alt hvad der vedrører de faste installationer i boligen, det vil sige elementer som du ikke umiddelbart kan skrue løs og tage med dig ud af bygningen, hidrører under en autoriseret VVS installatørs arbejdsområde.

Du risikerer ganske enkelt at foranledige store skader på mennesker såvel som på materiel hvis du selv forsøger dig med VVS arbejde. Eksempelvis vil en dårlig samling af vandrørene kunne føre til oversvømmelse, med alvorlige vandskader til følge.

vvs

En fejlagtigt sløjfet gasledning kan føre til udslip hvilket kan forårsage forgiftning eller eksplosion. Og selv om du skulle være så heldig at der ”kun” opstår materiel skade kan du være så godt som sikker på at dit forsikringsselskab ikke dækker omkostninger i forbindelse med udbedring af disse.

Hvor finder jeg en dygtig VVS mand i Frederikssund?

Du kan få hjælp til VVS i Frederikssund hos det velrenommerede VVS firma Nika VVS Teknik. Hos Nika VVS Teknik er du sikret en professionel VVS service som tager udgangspunkt i dine ønsker og præferencer samt dine installationers beskaffenhed.

Du kan altid kontakte Nika VVS Teknik for en uforpligtende snak om dine behov for VVS arbejde via firmaets hjemmeside nikavvsteknik.dk.

Flere Nyheder