Få dine smukke gyldne trægulve retur

12 december 2021
lotte_hindsberg

advertorial

Mange boliger har trægulve, hvilke kræver at de med jævne mellemrum skal have en afslibning hvis de skal holde sig smukke gyldne og afvise skidt og snavs. En gulvafslibning på Frederiksberg skal ofte i forbindelse med en flytning. Det er nemmere at afslibe et gulv når der ikke møbler er i boligen.

Har i boet længe i boligen og er jeres trægulve begyndt at se grå og triste ud og det ikke kan ordnes med en god omgang knofedt, er det også muligt at få afslebet gulvene. I kan vælge at tage et rum af gangen eller i kan få et gulvfirma til først at tømme boligen og sætte tingene i en container. I mellemtiden kan i så evt. tage på ferie eller i sommerhus. Uanset hvilken løsning i vælger, er det en god ide at vælge en professionel til at udføre opgaven.

image

Vær omhyggelig med at finde den rigtige gulvafsliber

Da der ofte går år i mellem man har brug for en gulvafsliber, skal man typisk ud og finde en ny hvergang, med mindre at man er så heldig at ens venner lige har været i gang med at få afslebet deres gulve. Derfor er det en god ide at afsætte godt med tid af, til at finde den helt rigtige. Både for at undgå at betale for meget, men også for at undgå at vælge et firma, der ikke har tid til at løse opgaven ordentligt og du får dine smukke gulve ødelagt.

Kontakt mindst tre forskellige firmaer og bed om et tilbud. Husk at få den efterfølgende behandling med i tilbudet. Ved at få tre tilbud får du et godt indblik over prisniveauet og kan fravælge det dyreste og det urealistiske billigste. 

Brug også tid på at undersøge hvad tidligere kunder har af erfaringer. Det kan du blandt andet gøre på Trustpilot.

Flere Nyheder