Få en glarmester til at udskifte dine gamle vinduer

20 juni 2020
lotte_hindsberg

Modsat hvad mange tror bør man ikke selv udskifte sine gamle vinduer med nye. Ikke alene kan du komme til skade eller du kan ved et uheld risikere at skade andre. I stedet bør du kontakte en glarmester og få ham til at udskifte dem. En glarmester er en uddannet håndværker indenfor glas. Det kunne f.eks. være en glarmester i Randers

En glarmester kan derudover også rådgive dig i hvilke type vinduer du bør vælge, samtidig med hvordan du bedst vedligeholder dem. Vedligeholdelsen er nemlig ikke ligegyldig, hvis du gerne vil have at de skal holde så længe så muligt.

Undgå fugt og skimmelsvamp

I takt med at vores boliger bliver bedre og bedre isoleret og vi få nye vinduer der holder kulden og blæsten ude har fugt og skimmelsvamp fået bedre betingelser. Derfor er det også vigtigt at der luftes ud. Det skal være mere en blot at have et vindue på klem et sted i boligen. Der skal være gennemtræk mindst 2 gange i døgnet i 5-10 min. 

Fugten og skimmelsvampen kan også påvirke dine nye vinduer og ultimativt ødelægge dem. Derfor er det vigtigt at du lære at åbne dine vinduer, tjekke fugerne regelmæssigt og smører hængslerne jævnligt. Hvis der er kommet revner i fugerne skal de udskiftes, inden at der kommer fugt i vinduet.

Valg af glarmester

Hvis du har besluttet dig at få en glarmester til at udskifte dine vinduer, bør du kontakte mindst 3 forskellige og bede dem om at komme med et tilbud. Med eller uden vinduer. Det giver dig et overblik over hvad det vil koste, samtidig med at du sikre dig imod, at du ved et uheld er kommet til at kontakte den dyreste glarmester i området. Husk at det ikke nødvendigvis er den billigste der har afgivet det bedste tilbud. Der kan være forskel i kvaliteten.

Flere Nyheder