Få en retvisende tilstandsrapport i Odsherred

01 august 2021
Astrid Pedersen

Står du for at skulle sælge din helårsbolig eller dit sommerhus? Så er det en god idé at få udarbejdet en tilstandsrapport på forhånd. På den måde kan du nemlig ikke holdes ansvarlig for fejl og mangler på din bolig. Og du sikrer at din boligs salgspris svarer overens med dens faktiske værdi.

Hvad er en tilstandsrapport?

Når en bolig bliver efterset, for eksempel i forbindelse med en bolig handel eller en vurdering af boligens værdi, udføres der en rutinemæssig gennemgang af bygningen. Denne foretages som regel af en uvildig bygnings sagkyndig som er beskikket efter det der kaldes huseftersyns ordningen.

En tilstandsrapport vil typisk beskrive bygningens generelle tilstand og er en nødvendig forudsætning for at sælger kan frigøre sig fra sit ansvar for fejl og mangler samt at køber kan tegne en ejerskifte forsikring. I en tilstandsrapport finder du den sagkyndiges bemærkninger og karakterer til bygningens enkelte bestanddele, for eksempel tag, murværk og træværk, døre og vinduer, selve bygningens konstruktion og bygningens eventuelt mere specifikke dele.

El installationer behandles for sig i en el installations rapport, lige som en tilstandsrapport ikke vil berøre inventar så som hårde hvidevarer samt indretninger og installationer uden for selve boligen, for eksempel swimming pool eller markiser.

Hvem kan hjælpe med at udfærdige en tilstandsrapport i Odsherred?

Er din bolig beliggende i det skønne Odsherred i den nordlige del af Vestsjælland kan du med fordel benytte Kelstrupgaard VVS og Ingeniør ApS når du skal have udfærdiget en tilstandsrapport.

Kelstrupgaard VVS og Ingeniør ApS er en virksomhed besående af uddannede ingeniører, byggesagkyndige samt syns- og skønsmænd. Hos Kelstrupgaard VVS og Ingeniør ApS kan du være sikker på at få saglig og uvildig rådgivning omkring din bolig og udfærdigelse af en 100% nøjagtig tilstandsrapport.

Du kan læse meget mere om Kelstrupgaard VVS og Ingeniør ApS på hjemmesiden kelstrupgaard.dk

Flere Nyheder