Få en tømrer til at bygge din træterrasse

Der er få ting der slår, at sidde en sommeraften på terrassen sammen med gode venner og familien og de fleste huse har da også en eller anden form for terrasse. Er du en ny boligejer og der ikke er en terrasse, er det ofte noget at det første man kaster sig over. Det kan imidlertidig godt betale sig at vente et års tid og lære huset og haven at kende først. Hermed lærer du hvor solen skinner om eftermiddagen og hvor det blæser. Det vil være ærgerligt at bygge en ny terrasse lige der, hvor det blæser mest på hele grunden. Det kan også være at det viser sig, at det bedste sted og det sted i opholder jer allermest, ligger et helt andet sted i haven.  

Få hjælp af en tømrer

Det kan være en god ide at få en tømrer til at bygge din terrasse. Ikke alene har de det rette værktøj, de har også erfaringen og kan derfor komme med råd og vejledning til, hvordan du kan få den bedst mulige terrasse i den rette størrelse, men også i den rigtige træsort. Du kan læse mere her https://www.viggonielsen.dk/ Det kan også være forslag til alternative steder at anlægge terrassen, som du ikke selv havde tænkt på.

En træterrasse kræver en vis vedligeholdelse, men der er forskel på hvor meget og hvor tit alt afhængig af hvilken træsort du vælger. Der er også forskel på hvor modtagelig de forskellige træsorter er for vind og vejr. Her vil en tømrer kunne råde dig til, hvilke sorter der vil fungere bedt til din terrasse, også hvis du f.eks. ved, at det der med vedligeholdelse ikke lige er din stærke side, så bør du nok ikke vælge en træsort, hvor du en gang om året skal udskifte et bræt eller give det træ pleje.