Få et uforpligtende tilbud på mange sager hos den samme tømrer

04 marts 2022
Anders Lundtang Hansen

editorial

Som regel, når man indhenter et tilbud hos et firma, så er det et tilbud på en bestemt sag, som de begår sig med, som der bliver udformet til en efter, hvad det er, man skal have lavet.

Det bliver så specialdesignet efter, hvad ens opgave går ud på, så man får det, man gerne vil have, men samtidig så firmaet også tjener noget på det.

Der kan være undtagelser, hvis det for eksempel er en fast kunde, som man ved, der kommer igen og tidligere har lagt mange penge i ens firma, så kan man lave et supergodt tilbud, der egentlig mest kommer kunden til gode, hvor firmaet ikke tjener noget på selve den her opgave.

Det er en kalkulering af en udgift, som man regner med, at man tjener ind på igen.

Tilbuddet er så også uforpligtende i langt de fleste tilfælde, for det er den model, som langt de fleste firmaer kører efter.

tømrer

Få mange tilbud samlet sammen hos tømreren

Så kan man så få at vide, at man skal slå til med det samme eller i løbet af kort tænketid, for ellers er det ikke sikkert, at man kan få det samme tilbud igen, og det er jo en måde at få kunderne til at slå til.

Det specifikke tilbud kan så være en omgang malerarbejde fra en maler, et sæt tøj fra en skrædder, montering af skorsten fra en skorstensmontør og meget andet.

Men som du kan læse dig til, så drejer det sig om specifikke opgaver, men hvis du ser nærmere på dette tømrerfirma https://www.bornholmsbyggeforretning.dk/ , så vil du se, at de tilbyder tilbud på mange andre ting end bare på almindeligt tømrerarbejde.

Det kan være renovering, murerarbejde, isolering, tilbygning med videre, og det er jo en fordel for dig som kunde, at du kan få det hele samlet samme sted, så du ikke skal indhente tilbud fra mange andre firmaer.

Flere Nyheder