Få fat i den byggesagkyndige i Roskilde, inden en anden gør det!

13 marts 2022
Anders Lundtang Hansen

advertorial

Der foregår en rivende udvikling i Roskilde for tiden, hvor man er god til at genbruge – og det sker i virkelig stort omfang!

For byen tager fat i nogle af de bygninger, som der allerede er, og så ser de, om de kan lave dem om til boliger, forsamlingssteder, kreative områder og meget mere.

Det er jo mange gange bedre, at man bruger det, som man allerede har, end at man skal hen at bygge helt nyt, for så trækker man veksler på de ressourcer, som der er ude i verden, og så er det bedre, at man kan ombygge og omdanne det, som der allerede er.

Men det er jo klart, at det skal give mest mening, så det ikke koster for meget at omdanne, så det rent faktisk viser sig, at det bedst kan svare sig, at man helt fjerner det, som der allerede er, og så bygger man noget nyt.

Men det gamle har jo også sin charme at bevare, så man skal være helt sikker i sin sag.

byggesagkyndig roskilde

Den byggesagkyndige kan afsige dom i Roskilde

Sådan noget kan en byggesagkyndig i Roskilde så gå ind at fastslå, hvad der er bedst at gøre med en given bygning i byen.

Og hvis man så er en person, der går med planer om at lave et byggeeventyr her i byen, så skal man tage fat i den sagkyndige med det samme, så man kan sikre sig en gennemgang af bygningen, så snart man er sikker på, at man har fået den overtaget.

Det skal jo vise sig, om de planer, som man går med angående foretagende, er noget, som der rent faktisk kan lade sig gøre at præsentere verden for i sidste ende.

Og der skulle nødig komme en anden og overtage den idé fra en, så man skal være hurtigt ude.

Flere Nyheder