Få hjælp til begravelse i Ishøj hos den lokale bedemand

03 oktober 2020
Astrid Pedersen

Er en af dine nærmeste netop afgået ved døden, og befinder du dig stadig i stor sorg? Så bør du opsøge al den hjælp du kan få. Og her vil du kunne finde trøst og tryghed hos en dygtig bedemand.

Hvordan kan den lokale bedemand hjælpe?

Måske forbinder du mest af alt bedemanden med den person som fragter den afdøde mellem eget hjem, kirke, kapel og krematorium i sin rustvogn. Men bedemandens opgaver er mere mangfoldige og begrænser sig ikke udelukkende til håndtering og transport af afdøde.

En dygtig bedemand vil også kunne hjælpe dig med de praktiske foranstaltninger i forbindelse med dødsfald, begravelse og bisættelse. Du kan for eksempel få hjælp til fremskaffelse af kiste, urne og ligklæder, lige som din bedemand vil være behjælpelig med at finde den rette gravsten.

Er du ikke kendt i det område hvor den afdøde tilbragte sin sidste tid vil den lokale bedemand kunne forestå kontakt til kirkekontoret og præsten. En bedemand som residerer i området og har gjort det over en årrække vil på forhånd have god kontakt og kendskab til samtlige relevante instanser. Dette er vigtigt i forhold til forberedelse af selve begravelsen eller bisættelsen som helst skal foregå inden for de første fjorten dage efter dødsfaldet.

Din bedemand vil sørge for at det hele falder i hak. Ønsker du en efterfølgende minde ceremoni eller gravøl, frokost eller reception kan bedemanden arrangere dette i samarbejde med en af de lokale kroer eller gæstgiverier, eller byens forsamlingshus. Og så kan en bedemand også hjælpe med alt hvad der hedder papir arbejde i forbindelse med ansøgning om – og indhentning af – begravelses hjælp.

Leder du efter en bedemand i Ishøj som kan hjælpe med at forestå begravelses forberedelserne kan du altid kontakte Svane Begravelse. Du kan læse mere om Svane Begravelse på hjemmesiden svanebf.dk

Flere Nyheder