Få jævne og ensartede gulve med en gulvafhøvling

30 november 2020
Astrid Pedersen

Er du træt af at kigge på dit gamle slidte trægulv, som måske endda er ujævnt eller revnet i overfladen? Så bør du tilkalde en dygtig gulvmand fra et professionelt gulvfirma, som kan hjælpe dig med en gulvafslibning eller med en gulvafhøvling.

Hvornår skal jeg vælge en gulvafhøvling frem for en gulvafslibning?

En gulvafhøvling er en temmelig invasiv procedure – og det er de færreste gulve som kan tåle mere end et par gulvafhøvlinger i løbet af deres levetid.

Derfor er det vigtigt at du udelukkende benytter dig af gulvafslibning hvis dit trægulv blot er almindelig slidt. En gulvafhøvling bør du kun benytte hvis gulvet har meget dybe skader. Et trægulv kan pådrage sig revner, buler, eller deciderede niveau forskelle plankerne, parketterne eller lamellerne imellem som følge af en vandskade hvor fugt er trængt ind i træværket.

Når først gulvet er skadet på denne vis vil en gulvafslibning ikke være tilstrækkelig for at få gulvet pænt og plant igen. Her skal du have fat på en professionelt og rutineret gulvmand som kan forestå en afhøvling uden at beskadige gulvet.

Det er meget vigtigt at du ikke selv giver dig i kast med denne opgave. En gulvafhøvling er som nævnt en temmelig voldsom procedure. Du kan, såfremt du ikke selv besidder det rette professionelle håndelag, nemt komme til at beskadige dit trægulv i en grad så det pludselig slet ikke står til at redde. Og så skal du ud i en udskiftning af dit trægulv hvilket er en noget dyrere affære end en faglært gulvmand.

Få hjælp til gulvafhøvling i København

Er du bosiddende i det københavnske kan du med stor fordel vælge Gulvafslibning København som dit gulvfirma. Gulvafslibning København har mange års erfaring med såvel gulvafhøvling som med gulvafslibning og efterbehandling af gulve. Bestil et tilbud på afhøvling af gulve via hjemmesiden gulvafslibning-københavn.dk.

Flere Nyheder