Få lindring for dine smerter hos en dygtig kiropraktor

Hvis du slås med tilbagevendende hold i nakken, kroniske spændinger over lænden eller vedvarende smerter i skuldre eller arme, kan det sagtens skyldes skævheder i din muskulære eller skeletære opbygning.

Sådanne skævheder opstår ikke sjældent i forbindelse med skrivebords arbejde eller arbejde som kræver monotone bevægelser og uhensigtsmæssige arbejdsstillinger dagen lang. Og da det ikke er altid at træning eller fysioterapi kan rette op på disse skævheder bør du søge hjælp hos en kiropraktor.

Hvor kan jeg gå til kiropraktor i Vejle?

Er du bosiddende på Vejle kanten kan du med fordel vælge den velrenommerede Kiropraktisk Klinik Vejle. Hos Kiropraktisk Klinik Vejle finder du udelukkende dygtige og veluddannede kiropraktorer som står klar til at hjælpe dig med dine problemer i ryg eller bevæge apparat.

De to indehavere Steen Meldgaard Larsen og Ingeborg Graae Rasmussen har hver især mere end tre årtier på bagen inden for kiropraktor faget og er således særdeles velbevandrede i de forskellige teknikker og metoder. Med på holdet er de to yngre kiropraktorer Sandy Lykke Vossen Rasmussen og Rikke Mortensen som hver især har taget deres kiropraktor eksaminer fra henholdsvis Syd Dansk Universitet i 2007 og Anglo-European College i 2013. til sammen udgør de fire hoved kræfter et fast sammentømret hold af yderst kompetente behandlere som kan garantere en på én og samme tid professionel og personlig behandling.

Når du møder op til din indledende konsultation hos Kiropraktisk Klinik Vejle vil du gennemgå en grundig forundersøgelse med henblik på en dybdegående udredning af din tilstand. Din behandling vil tilrettelægges på baggrund af dine individuelle problematikker, og du vil med sikkerhed kunne mærke såvel øjeblikkelig lindring af dine smerter som længere varende effekter i form af smidigere muskler og mere bevægelige led.

Du kan kontakte Kiropraktisk Klinik Vejle og bestille tid til din første konsultation online via hjemmesiden kiropraktorvejle.dk.