Få malet din villa af en malermester

Er du husejer af en murstensvilla ved du også at det på et eller andet tidspunkt er nødvendigt at renovere og male facaden. Det kan være at du går i salgstanker og gerne vil gøre villaen mere salgsvenlig. Det er alt andet lige nemmere at få solgt en villa, hvor facaderne står nyrenoveret og malet, end hvis de nye ejere selv skal til at renovere. Du kan få en malermester i Juelsminde til at male din facade.

Inden at villaen renoveres og males er det en god ide at starte med at få den sandblæst. Sandblæsningen fjerner gamle malerrester, pus, snavs og alger fra væggene og gør det ikke alene nemmere at mure facaden op, men det malede resultat bliver også langt pænere og vil holde længere, end hvis man blot har renoveret og malet uden at sandblæse. Det er vigtigt at murene får tid til at tørre, så der ikke kommer fugt og skimmelsvamp i væggene.

Find de rigtige håndværkere

Med mindre at du allerede har god erfaring med håndværkere du tidligere har brugt eller har fået anbefalet bør du kontakte mindst 3 forskellige håndværkere og bede om et tilbud. Det er en dårlig ide blot at ringe til en og acceptere det første og bedste tilbud. Du kan have været så uheldig, at have ringet til den dyreste i området.

Ved at ringe til 3 får du et overblik over prisniveauet. Du bør også høre hvilken type maling de bruger. Du skal sikre dig at det er en maling af god kvalitet. Jo bedre kvalitet jo længere tid vil facaden stå flot, end hvis du får malet med en der af dårlig kvalitet. 

Undersøg også hvad tidligere kunder har skrevet på Trustpilot eller en anden ligende side. Har de været glade og tilfredse eller har de haft en dårlig oplevelse.