Få malet dit træværk af en maler

29 oktober 2020
Maya Hindsberg

Mange sommerhuse, kolonihaver og villaer har et eller andet sted på grunden en form for træværk. Måske i form af en træterrasse eller et skur. Det er ensbetydende med, at der er noget træværk, som med stor sandsynlighed skal vedligeholdes.

Vedligeholdelsen foregår blandt andet ved at træet skal ses igennem for råd, og malingen skal også ses på – den kan jo f.eks. være begyndt at skralde af, og det er sjældent pænt. Inden man kan alt det – og især inden man kan male – er det dog en god ide at få træet sandblæst. Du kan evt se mere på https://www.hjmaleren.dk/

Hvad er en sandblæsning

Som tiden går, bliver træ beskidt fordi det bliver udsat for vind og vejr. Der vil med tiden ophobe sig skidt og snavs, alger, mos og malingen vil begynde at blive slidt. Der er dog en løsning på disse problemer.

Løsningen er sandblæsningen, som netop er en måde at fjerne skidt og snavs fra træ, så træet bliver rent og pænt. Det giver en flot og ren overflade, hvilket gør det nemmere at se, om der er råd i træet. Det vil efterfølgende også blive nemmere at male og resultatet holder længere. Hvis du er smart, så snakker du med en lokal maler om, hvad der er nødvendigt.

Ring til forskellige firmaer

Jo mindre du har en maler lige ved hånden, som du kender godt og stoler på, så er du nødt til at være ekstra opmærksom på, at du finder den rette. Der er jo en del malerfirmaer der ude. Du finder også sjældent den rigtige ved blot at ringe til den første og den bedste, og det kan hurtigt risikere at blive en dyr fornøjelse. Eller en dårlig en, hvis maleren ikke er god til sit job. Derfor bør du ringe til forskellige og få et tilbud og tjekke deres referencer.

Flere Nyheder