Få muret din husfacade op af en murer

14 oktober 2020
lotte_hindsberg

Er du ejer af en ældre murstens villa kan du forvente at din villas facade på et eller andet tidspunkt skal renoveres og males. Det er tidens tand der viser sig i form at alger, bilos, pus og egentlige revner i murerene der skal mures op, før at facaden bliver muret op og malet. 

Inden du får muret facaden op er det en god ide at starte med at få sandblæst murene. Sandblæsningen fjerner al bilos, grimme grønne alger og hvad der ellers må være af skidt og snavs der har samlet sig på væggene. 

Det gør det nemmere for en murer i Helsinge at se hvad der skal laves af murearbejde, inden at murene bliver malet. Det er vigtigt at muren får tid til tørre inden arbejdet, da der ellers er risiko for at der kommer svamp i murværket. 

At finde den rigtige håndværker

Der skal bruges mindst 2 forskellige håndværkere til at renovere og male din villa. Det gør at du enten skal ud og ansætte 2 eller også kan du vælge et firma, der har erfaring med måde at mure og male. Uanset er det en god ide at kontakte mindst 3 forskellige firmaer og bede om et tilbud. Da der er stor forskel på kvaliteten og prisen af maling, er det vigtigt at du også får at vide hvilken type maling der benyttes.

I sidste ende vil det sammen med sandblæsningen have stor betydning for det endelige resultat. En god maling vil få det endelige resultat til at se mærkbart pænere ud, samtidig med at det vil holde sig pænt længere.

Undersøg også hvad tidligere kunder har haft af oplevelser. Har de været glæde og tilfredse med deres valg af murer eller det modsatte. Du kan entet få et par referencer eller du kan undersøge, hvad der står på Trustpilot.

Flere Nyheder