Få professionel assistance til VVS arbejde i Nakskov

01 marts 2022
Astrid Pedersen

editorial

Skal boligen renoveres, og har du i den forbindelse planer om en modernisering af dit badeværelse eller en ombygning af dit køkken? Så skal du have fat på en autoriseret VVS installatør.

Kan jeg selv udføre VVS arbejde i min egen bolig?

Måske tænker du at en autoriseret VVS installatør er dyr – og at du selv kan løse de VVS relaterede opgaver med hjælp fra internet videoer.

Men her skal du være opmærksom på at det faktisk ikke er tilladt for dig som menigmand selv at udføre dit VVS arbejde. Dette er strengt forbeholdt autoriserede fagpersoner. Og det er der gode grunde til.

Hvis du selv kaster dig ud i VVS arbejdet løber du en stor risiko. Du risikerer ikke blot at forårsage store vandskader på din egen bolig – og på andres, hvis du bor i etage byggeri. Du kan faktisk også sætte eget og andre menneskers liv og helbred på spil.

VVS Nakskov

Forkert samlede vandrør kan føre til tilbageløb hvilket igen kan afstedkomme sammenblanding af spildevand og drikkevand. Dette kan føre til forgiftninger hos alle der drikker vand fra hanerne i bygningen. Og du kan, såfremt du selv forsøger at sløjfe eller omdirigere en gas ledning, forårsage læk som kan føre til kulilte forgiftning eller eksplosion.

Selv om dit klamphuggeri ikke får fatale følger, men udelukkende afstedkommer materiel skade, kan det stadig blive dyrt for dig at forsøge dig som gør det selv VVS mand. Det er nemlig på ingen måde sikkert at forsikringen vil dække udgifter forbundet med udbedring af vand – eller brandskader på din eller andres ejendom. Og så står du selv med regningen.

Få den bedste hjælp til VVS i Nakskov

Hvis du mangler hjælp fra en dygtig VVS mand, og du er bosat i Nakskov eller omegn, kan du finde hvad du søger hos Bang’s VVS – læs mere på bangsvvs.dk.

Flere Nyheder