Få professionel VVS hjælp på Amager

Har du erhvervet dig et hus eller en lejlighed, som tilhører den kategori, ejendomsmæglerne i nænsomt sprog kalder for ”håndværkertilbud,” har du sikkert masser af arbejde foran dig.

En bolig, som ikke har været sat i stand i måske flere årtier vil typisk have mange skavanker – og så skal du i gang som gør det selv mand og foretage diverse småreparationer samt måske endda ombygning, nedrivning eller tilbygning. Meget af dette arbejde kan du sikkert klare selv hvis du er en dygtig amatør håndværker med hænder og hoved skruet rigtigt på. Men visse opgaver skal du ifølge loven lade autoriserede fagfolk om at løse.

Det drejer sig om arbejde som involverer de faste installationer i bygningen, her under el og VVS. Når der skal ændres på disse skal du have fat i henholdsvis en autoriseret VVS installatør og en autoriseret el installatør eller elektriker. Det er nemlig ikke uden risiko at fifle med installationer som vedører elektricitet, vand, varme, sanitet eller ventilation. Og derfor bør du tænke en autoriseret VVS installatør ind i dine renoverings planer hvis disse omfatter en ombygning af dit køkken eller en modernisering af dit badeværelse.

Hvorfor må jeg ikke selv udføre VVS arbejde i mit eget hjem?

Hvis du selv forsøger dig som VVS mand kan du løbe store risici – ikke blot på egne, men også på andres vegne. Kommer du for skade at forårsage tilbageløb i vandledningerne kan dette afstedkomme grimme forgiftninger hos øvrige beboere i bygningen, da du risikerer at blande spildevand med drikkevand. Og en forkert afsluttet gas ledning kan lække, hvilket kan give anledning til såvel gas eksplosioner som kulilte forgiftning.

Hvor finder jeg en autoriseret VVS installatør i Sundby?

Er du bosiddende på Amager, for eksempel Sundby, Kastrup eller Dragør – kan du altid vælge Claus A. Axmark VVS som din VVS installatør. Læs mere på https://caavvs.dk/