Fifs til billederne til maleren i Greve

02 februar 2022
Anders Lundtang Hansen

editorial

En af de smarte ting ved at få et tilbud på ens kommende malerarbejde hos maleren i Greve, som du kan besøge på malergreve.dk, er, at man kan sende dem flere billeder for at vise, hvad du gerne vil have malet og hvordan.

Det gør den forudgående kommunikation, inden arbejdet skal igangsættes, meget nemmere, men den kan også være forstyrrende, hvis man ikke har tænkt over, hvordan man gerne vil præsentere projektet bedst muligt.

Derfor giver vi dig lige nogle vejlede tips til, hvad du skal gøre og ikke gøre, når du vil vedhæfte nogle billeder til din maler i Greve for at vise, hvad der skal males.

Som det første skal du ikke sende for mange, selvom det kan være lokkende, da muligheden er der; det er bedre med nogle få, som der tydeligt viser de steder, som der skal males.

maler greve

Overvej billederne grundigt til maleren i Greve

Du skal helst tage nogle billeder af de steder, der skal males, fra flere vinkler, og hvis der så bare er tale om et enkelt rum, så kan man godt tage en del fra forskellige vinkler.

Sørg desuden for, at billederne ikke er slørrede, når du tager dem, og at de ikke er “grumsede” eller på anden måde i stykker, når du vedhæfter dem.

Der skal også være rigeligt med lys på de lokaler og områder, som der skal males, så det tydeligt fremgår, hvad der skal males.

Her kan du gøre maleren en tjeneste ved at navngive billederne enten som rum: “Stuen”, “hovedværelset” eller bare med tal, så du i din beskrivelse kan henvise til et bestemt billede, når du beskriver dit projekt.

Hav hele rummet med i billedet, men tag det heller ikke, så man får alt for meget andet med, som der ikke er nødvendigt for forklaringen her.

Flere Nyheder