Find den bedste maler på Fyn

19 oktober 2020
Astrid Pedersen

Har du netop købt en ny bolig på Fyn, og kan du dårligt vente med at flytte ind? Så bør du slå bremserne i og overveje om det ikke var på sin plads med en grundig renovering forud for indflytning.

Det er en god idé at tage boligen i øjesyn og gå den igennem for fejl og mangler. Er der skader og skavanker bør du få disse udbedret inden du flytter ind. Ellers risikerer du at de bliver til irritations momenter hen ad vejen.

Det er nemlig en del mere omstændeligt at skulle istandsætte en bolig når man først er flyttet ind og har fået alle møbler på plads i stuer og værelser. Og selv om boligen måske ikke kalder på den store forkromede renovering bør du som minimum få malet vægge, lofter og indvendigt træværk inden du rykker ind.

Kan jeg selv male min nye bolig?

Måske synes du det er over the top at betale en maler for at male boligen. Det kan du vel sagtens klare selv. Men her skal du tænke på at der er meget andet og mere i indvendig maling af hus eller lejlighed end blot påføring af maling.

Du kender ikke væggenes og træværkets beskaffenhed på forhånd. Sidder der eksempelvis gammelt tapet som først skal fjernes kan du nemt føje dage til projektet. Og skulle pudset inden under være i dårlig forfatning får du sandsynligvis brug for hjælp til at udføre en fuldspartling.

Find din lokale maler på Fyn

Her vil du kunne spare både tid og besvær ved på forhånd at alliere dig med en dygtig og erfaren maler. Søger du en faglært maler på Fyn som kan hjælpe dig med at friske stuer og værelser op kan du med fordel kontakte malermester Martin Carlsen fra Malerfirma Nordic Painthouse for et tilbud. Læs mere på nordicpainthouse.dk.

Flere Nyheder