Find den rette privatskole til dit barn

Går du i overvejelser omkring valg af skole til dit barn? Så bør du overveje en privatskole.

Hvad er fordelene ved at vælge en privatskole?

Der er mange fordele forbundet med at vælge en privatskole frem for en kommunal folkeskole. Mange forældre til børn som går i privatskole sætter stor pris på at have medbestemmelse når det handler om den retning og det fokus der lægges på trivsel og faglighed.

Det er ikke alle folkeskoler som er lige gode til at holde et fagligt højt niveau samtidig med at de enkelte elevers trivsel tilgodeses. På en privatskole har dit barn fordelen af lave klasse kvotienter i kombination med et generelt højere fagligt og kreativt niveau.

En privatskole har i højere grad end en kommunal folkeskole mulighed for at screene underviserne forud for ansættelse og ender således ofte med stærkere lærer kræfter. De fleste privatskole sætter barren højt når det handler om forventninger til børnenes læring, og er samtidig åbne over for forældrenens input når det gælder trivsel, fællesskab og udvikling af sociale kompetencer.

Fælles for mange privatskoler er at de er præget af et højt niveau af engagement blandt forældrene og et stærkt samarbejde mellem forældre, lærer og skolebestyrelse. Derfor er en privatskole et oplagt valg for forældre som ønsker at give deres børn de bedste muligheder for en sikker start på deres uddannelses liv.

Johannesskolen – en privat friskole på Frederiksberg

Leder du efter en veldrevet privatskole på Frederiksberg kan du tage et kig på Johannesskolen. Johannesskolen er en privat drevet kristen friskole med beliggenhed på Troels-Lunds Vej lige ved siden af Søndermarkskolen. Hos Johannesskolen er dit barn sikret de optimale rammer for faglig og kreativ udfoldelse idet skolen har en skarp faglig profil, et fasttømret værdigrundlag og en udbygget strategi for trivsel.

Du kan læse mere om Johannesskolen på johannesskolen.dk