Find det hyggeligste hotel i Nyborg

Når turen går til Danmark, er Nyborg nærmest ikke til at komme uden om. Nyborg ligger centralt placeret tæt på Storebæltsbroen og motorvejen, og det er samtidig en historisk dansk by med masser af historiske seværdigheder. En overnatning i Nyborg er således ganske anbefalelsesværdig hvis du ønsker at sætte kulør på din danmarkstur, og opleve en ægte middelalderby, komplet med slot og det hele.

Hvor kan jeg overnatte i Nyborg?

Hvis du ønsker at tilbringe natten på et centralt beliggende hotel med alle moderne faciliteter kan du med fordel vælge Hotel Villa Gulle. Hotel Villa Gulle er med sine 24 værelser måske ikke det største hotel i Nyborg – men langt de mest hyggelige.

På Hotel Villa Gulle finder du den særlige atmosfære som stammer fra de historiske bygninger, som gennem årene er blevet løbende istandsat og vedligeholdt. Samtlige værelser på Hotel Villa Gulle indeholder såvel de basale fornødenheder så som toilet og dusch, lige som du også finder moderne fladskærme og hurtigt trådløst wifi netværk i såvel enkelt som dobbelt værelser.

Når du booker et værelse til én eller flere overnatninger på Hotel Villa Gulle er den lækre morgenmadsbuffet bestående af alle de kendte morgen og brunch klassikere inkluderet i prisen. Og skulle du få lyst til at nyde et udsøgt gourmet måltid serveres et sådant i hotellets restaurant hver aften.

Restauranten i Hotel Villa Gulle er specialiseret i dansk mad, og har perfektioneret hver enkelt ret således at alle kan være med. Til håndværkere tilbydes helpension hvor madpakke er inkluderet i prisen.

Hotel Villa Gulle – dit hotel i Nyborg

Hotel Villa Gulle vil gerne være gæsternes foretrukne hotel, og derfor gør det dedikerede og engagerede personale alt hvad de kan for at få dig og din familie til at føle jer velkomne i Nyborg – og på Hotel Villa Gulle. Læs mere på villa-gulle.dk