Find din lokale vinduespudser i Århus

30 oktober 2020
Astrid Pedersen

Måske synes du, at vinduespolering eller pudsning af vinduer er et overflødigt tiltag. Så længe man kan se ud af – eller ind igennem – vinduerne må dette vel være tilstrækkeligt. Men her skal du tænke på, at et snavset butiksvindue kan foranledige potentielle kunder til at tro at butikken i sig selv er snusket. Du kan altså miste kunder på snavsede vinduer. Og så er professionel vinduespudsning da en god investering.

Hvor finder jeg en dygtig vinduespudser i århus?

Hvis du leder efter en troværdig og pålidelig vinduespudser, som kan sørge for at dine vinduer altid er klare og skinnende, kan du med fordel tage kontakt til Stephan Rasmussen fra SR Totalservice. Stephan Rasmussen har igennem de seneste tyve år ejet og drevet det succesfulde vinduespudser firma SR Totalservice, som forestår såvel pudsning af vinduer som vinduespolering og vask af alle former for ruder.

Hos SR Totalservice er du garanteret en service minded og kundevendt betjening uanset opgavens type og omfang. Du kan altid få en fast aftale om vask og polering af samtlige ruder i dit kontor domicil hos SR Totalservice, lige som Stephan Rasmussen gerne varetager rengøring af ruden i facaden på din butik. Og har du behov for vinduespolering i din bolig forening er SR Totalservice også et oplagt bud.

SR Totalservice er i besiddelse af moderne udstyr til vinduespolering som kan komme helt op og vaske ruderne i fjerde sals højde. Vask og polering af ruder sker med vand fra et rentvands anlæg, hvilket betyder at vandet er 100% demineraliseret. Demineraliseret vand efterlader ikke grimme striber af kalk på dine ruder, og minimerer samtidig behovet for anvendelse af rengørings midler. En på én og samme tid effektiv og miljø venlig løsning, når du skal have poleret dine vinduer.

Kontakt SR Totalservice via hjemmesiden vinduespudser-aarhus.dk for et skarpt tilbud på vinduespolering.

Flere Nyheder