Find et diskret og funktionel høreapparat

Er du plaget af en hørelse som synes at blive ringere og ringere med tiden? Så kan det være på tide med et høreapparat.

Hvordan ved jeg om jeg har brug for et høreapparat?

Tab af hørelse er desværre kun sjældent et forbigående fænomen. I langt de fleste tilfælde – i hvert fald når det handler om aldersbetinget hørenedsættelse – vil lidelsen blot gribe om sig. Det betyder at når først dele af din hørelse er gået tabt vil den ikke komme igen, og at du skal regne med støt og roligt at miste mere og mere af hørelsen med årene.

Derfor bør du, så snart du kan konstatere at din hørelse ikke er hvad den har været, opsøge en høreklinik. Her vil du kunne få foretaget tests som kan påvise et eventuelt høretab samt fastslå sværheden og omfanget af dette. Hos en høreklinik vil du samtidig kunne få kvalificeret rådgivning omkring valg af høreapparat, skulle det vise sig at du har behov for et sådant.

De fleste høreklinikker er befolket af dygtige audiologister og har som regel en dygtig speciallæge inden for øre, næse og hals området tilknyttet. Det betyder at du vil kunne få professionel hjælp i forbindelse med høretab og dermed undgå at dette skal udvikle sig til et decideret handikap for dig.

Hvor kan jeg købe et godt høreapparat i Roskilde?

Som bosiddende i Roskilde eller nærmeste omegn kan du trygt benytte Speciallægens Høreklinik som din høreklinik i Roskilde. Speciallægens Høreklinik er centralt beliggende midt i Roskilde, med gode adgangs forhold og tæt på offentlig transport. Speciallægens Høreklinik forhandler udelukkende høreapparater i top kvalitet fra de bedste brands. Og hos Speciallægens Høreklinik kan du altid få en ekspert vurdering af din hørelse hos speciallægen som ejer og driver klinikken.

Du kan booke tid til en høretest hos Speciallægens Høreklinik på slhk.dk