Flammeskæring er ikke noget at spøge med!

Man siger som bekendt, at brændt barn skyer ilden, og derfor er det da også kun professionelle, der skal “lege” med ild og bruge det til opgaver af den større art.

Fair nok, de fleste af os må gerne tænde tændstikker, lightere med videre, når vi skal tænde stearinlys derhjemme, men lige så snart man komme op i graden med bunsenbrændere, som de fleste kan anskaffe sig, så er man ovre i noget, hvor man lige skal øve sig med brugen af dem, inden man bruger dem professionelt.

Faktisk vil vi mene, at man skal overlade den slags til de erfarne mennesker, hvis man står overfor en opgave, hvor man skal bruge sådan en bunsenbrænder, hvis den slags mennesker er blandt en, end at man selv forsøger sig frem.

Der er jo blandt andet en grund til, at så snart man skal arbejde med skærebrændere, så kræver det jo en del sikkerhedsudstyr, som det er påkrævet at bruge.

Før i tiden, før der var så mange restriktioner på det område, så undlod man ofte at bruge den slags, hvilket kunne føre til lettere blindhed og større skader på kroppen, og så var man jo ikke så sej længere.

Kommer man helt hen til flammekastere i krigsbrug, så skal man jo have en indføring i den slags, før man bruger det, og så er det kun den enhed, som man overlader den opgave til at bruge.

Så med al den forforklaring kan du nok regne dig frem til, at når det så skal handle om sådan noget som flammeskæring, så er det bestemt ikke noget, man bare lige griber til og forsøger sig frem med.

Man bør bestemt også her overlade det til professionelle folk at påtage sig opgaver med den slags, da det ellers kan gå helt galt, hvis man ikke kender til brugen af det.