Fordelene ved en vintermassage

Regelmæssig massage om vinteren holder din krop og sind sundere og gladere. De længere, mørkere dage kan let få os til at føle os trætte og deprimerede. Men så snart du går ind til din massør, går du ind i et varmt, indbydende rum, der vil efterlade dig afslappet og forfrisket.

Forbedrer immunsystemet

Vinteren er forkølelserne og influenzaens tid, da vores immunsystem er svagere på denne tid af året. Den gode nyhed er – massage kan øge dit immunsystem og hjælpe din krop med at bekæmpe infektioner.

Massage stimulerer lymfeknuderne, hvilket gør det muligt for hvide blodlegemer at forsvare sig mod infektioner og sygdomme. Derfor gør regelmæssig massage om vinteren dig mindre tilbøjelige til at udvikle en forkølelse.

Reducerer tør hud

Oplever du mere tør hud om vinteren? Det er almindeligt, at huden bliver dehydreret på grund af koldere temperaturer, lavere luftfugtighed og indendørs opvarmning.

Blødere hud er blot en af ​​de mange fordele en massage har. Der er to grunde til, at massage kan reducere hudirritation. For det første vil din massageterapeut anvende fugtgivende olier rige på E -vitamin for at trænge dybt ind i din hud og danne en beskyttende barriere for at holde fugt låst inde. For det andet forbedrer massage cirkulationen – nærer hudcellerne og holder dem igang.

Forbedrer cirkulationen

Om vinteren er du mere modtagelig for at lide af lavere blodcirkulation og højere blodtryk, da koldt vejr får blodkarerne til at trække sig sammen.

Denne indsnævring kan ofte føre til led- og muskelsmerter, hvilket resulterer i den ømme følelse, der er almindelig om vinteren.

Massageterapi kan hjælpe med at forbedre blodcirkulationen og opmuntre blodgennemstrømningen til led og muskler – lindre smerter og varme din krop op.

Forbedrer mental sundhed

Det er let at føle sig nede om vinteren, og for nogle er sæsonbetinget depression helt almindelig på den tid af året.

Massage kan forbedre din mentale sundhed ved at hjælpe dig med at slappe af og reducere stressniveauet. Når du er i denne afslappede tilstand, frigives hormonerne serotonin og endorfiner, hvilket øger dine følelser af lykke.

Derfor kan det godt betale sig at få massager hele året – men især om vinteren.

Din massør ved hvad der er godt for dig og dit helbred, både sommer og vinter.