Gør brug af en boligadvokat, hvis du vil spare penge på dit boligkøb

08 august 2021
lotte_hindsberg

At købe en ny bolig ,er for de fleste mennesker den absolut største økonomiske beslutning de gør i løbet af deres liv. Det betyder også at der er en stor risici forbundet med købet og da de fleste kun køber en bolig få gange i løbet af deres liv, er de langt fra erfarne.

Derfor giver det god mening at hyre en boligadvokat og få hjælp under hele processen. Fra du går og kigger på interessante boliger til du har besluttet dig til hvilke du vil købe og skal forhandle med sælger. Du kan f.eks. få hjælp af boligadvokatkøbenhavn.dk.

De vigtige forhandlinger

Noget af det vigtigste ved siden af at finde den helt rigtige bolig, er at få den rigtige aftale med banken og forhandle med sælger. Mange har en respekt over for banken og tror at bankrådgiveren er til for at hjælpe lige netop dig med at få den bedste handel.

Intet kunne være mere forkert. Bankrådgiveren er ansat af banken til at sikre at banken få den bedste handel, når du skal købe en ny bolig. Derfor er det vigtigt at du er klar til at forhandle, er du ikke selv en erfaren forhandler kan du med fordel overlade den del til din boligadvokat. Han er en jurist med speciale i bolighandel og en erfaren forhandler. Selv små ændringer vil have stor betydninger for dit boligkøb.

Næste forhandling er når der skal forhandles med sælger eller ejendomsmægleren. Hvis du vælger selv at forhandle med sælger, er det vigtigt at du får lavet et forbehold i købsaftalen, der sikre at aftalen først er godkendt, når din boligadvokat har læst aftalen igennem og godkendt den. 

Vælger du at tage din boligadvokat med til forhandlingerne, så husk at han er ansat til at sikre at du får den bedste aftale muligt. 

Flere Nyheder