Guide: Få den bedste vurdering af din bolig i Frederikshavn

27 august 2020
silje_hansen

Er du husejer, kan det være svært at vide, hvornår det rette tidspunkt er for at sælge sin bolig. Der kan være flere udslag som kan spille ind, når du skal have solgt din bolig. For de fleste er det vigtigste at kunne gå fra sin bolig med en lille gevinst. For andre er det vigtigere at finde den rigtig køber til boligen, som vil bevare og vedligeholde den charme og ånd boligen har. 

Sådan får du den bedste vurdering af boligen

Når du skal have vurderet en pris på din bolig, er det værd at overveje dine muligheder. Her anbefaler vi derfor at undersøge markedet for lokale ejendomsmæglere i Frederikshavn. Det er svært at vide præcist, hvad du kan sælge din bolig for, men du kan altid se på, hvad dine nabohuse er blevet solgt for. Det kan give en god indikation af, hvad prisniveauet vil ligge på. 

Vi anbefaler klart, at du kontakter flere ejendomsmæglere, for at kunne sammenligne de forskellige argumenter og boligvurderinger, som din bolig kan sælges for. Her kan du mærke efter, om det er den bedste pris eller den enkelte ejendomsmægler, som du tror på, vil give det bedste salg. 

Hvilken ejendomsmægler skal du vælge?

Når du leder efter en ejendomsmægler til at vurdere og sælge din bolig i Frederikshavn, anbefaler vi at du vælger en der er lokalt fra byen. Dermed får du en kompetent ejendomsmægler, der kender området, nabolaget og de muligheder der er værd at fremhæve over for potentielle købere. 

Her kan du også høre ejendomsmægleren ind til deres kundekartotek, da de oftest har skrevet potentielle købere op, som netop søger en ejendom i Frederikshavn ud fra en række ønsker og kriterier. 

Her kan vi blandt andet anbefale, at du kontakte en af byens mest populære og vellidt ejendommæglere her hos http://www.helgesmidt.dk/.

Flere Nyheder