Har du smækket dig selv ude?

advertorial

Det kan ske for os alle; du er nede med skraldet eller så er du kommet hjem fra en festlig bytur. Du har glemt nøglen eller fået den smidt væk på din tur hjem fra byen. Derfor står du nu ude foran din dør og kan ikke komme ind. Det er frygteligt irriterende at smække sig selv ude. Men der findes heldigvis en løsning på problemet. Læs med i dette indlæg, om hvad du skal gøre, hvis uheldet er ude og hvad du kan gøre fremadrettet, så du ikke får smækket sig selv ude igen. 

1. Ring efter en låsesmed

Hvis du har smækket dig selv ude, så skal du som det første ringe efter en låsesmed. Hvis du ikke har din mobil på dig, så kan du låne din ven eller nabos mobiltelefon. Du kan finde et nummer på en låsesmed på Google, ved at skrive “låsesmed i Køge“, eller den by du nu bor i. Der findes rigtig mange låsesmede i Danmark, så du kan have god held med at finde en, der er tæt på dig.

De fleste låsemede arbejder i døgndrift, så derfor kan du være ret sikker på at finde hjælpen på alle tidspunkter af dagen. Om natten er låsesmede temmelig dyre – dyrere end normalt. Men det er prisen man må betale, for at kunne komme ind i sin lejlighed. 

2. Giv din nabo en nøgle

Du kan forhindre fremtidige situationer som disse ved at give en nøgle til din nabo eller en god ven, der bor tæt på dig. Så er du sikret, at du altid kan komme ind i din lejligheden, hvis uheldet atter en gang skulle ske.

Du kan også aftale med din nabo eller ven, om i skal udveklse nøgler. Så kan du måske hjælpe ham eller hende i nød på et andet tidspunkt. Det er bedre sådan, end hvis du gemmer din nøgle under dørmåtten. Her vil de fleste tyve kunne finde din nøgle og låse sig selv ind i lejligheden eller huset.