Hvad laver en glarmester i Søborg?

03 oktober 2020
admin

Lille spejl på væggen der …

… hvem er den smukkeste i landet her? 

Det kan blive op af bakke og stå sådan alt for længe uden svar – magien kan man selvfølgelig ikke gøre noget ved, medmindre du lige kommer forbi Snehvide og De Syv Små Dværge eventyret, og får lidt magisk inspiration derfra. Men hvis spejlet derimod er ødelagt, er der noget, der altid kan fikses.

Et ødelagt spejl er et ødelagt spejl, tænker du måske så. Du kan købe et nyt i IKEA til ingen penge, og desuden betyder et smadret spejl vidst også ulykke, ifølge en klog mand. 

Men hvad nu hvis det var dit yndlings spejl? Et spejl du havde arvet fra din afdøde mormor, som betyder alverden for dig. Så er det godt, at en glarmester i Søborg kan komme og fikse det for dig på nul komma fem – og så kan du være sikker på, at alt ulykke der hører sig til, automatisk også forsvinder!

En glarmesters famøse opgave

En glarmesters opgave er hovedsageligt at enten lave reparere, påføre eller montøre nyt glas. For en mere specifik beskrivelse, kan du læse med videre her https://seglas.dk/

Men for at vende tilbage til en glarmesters opgave, er det vigtigt bare at tænke på: “Det er alt med glas.” For det er hovedsageligt det, en glarmester laver. Hvis du spørger en glarmester, vil han formegentlig også fortælle, at han kan fikse alt og montere alt, der har med glas at gøre.

Og det er ikke engang løgn. Uanset hvad du står overfor, er det i hvert fald det værd at give din lokale glarmester et ring for derved at undersøge, hvordan han måske kan hjælpe dig. En glarmester kan nemlig alt fra at sætte termoruder i i din virksomhed, eller han kan hjælpe dig med indramningen af børnebørnenes billede, som du, så fint, havde fået i julegave. 

Flere Nyheder