Hvad vil en montering af skorsten ende med at koste dig?

19 juli 2021
Anders Lundtang Hansen

Du kan forhåbentligt regne ud, at sådan noget med at montere en skorsten ikke er noget, som du selv skal give dig i kast med.

Om det er taglæggerne, der står for den opgave, eller det er nogle specialister, der har forstand på den slags, så bør man lade dem om det og ikke blande sig i den opgave.

Desuden er det vigtigt at huske at fejre, når man lægger taget i form af et rejsegilde, for ellers risikerer man nemlig, at der bliver indsat en flaskeøl i partiet til skorstenen, så det larmer ned gennem huset, når det blæser der i fremtiden.

Men som nævnt er det ikke sikkert, at det er taglæggerne, der også står for at opføre skorstenen, da det kan være nogle andre fagfolk, der tager sig af den opgave for dig.

Desuden findes der jo mange typer af skorstene nu om dage, så man kan komme ud for mange forskellige arbejdsopgaver med den slags.

Så hvad kommer din specifikke montering af skorsten til at koste?

Mange faktorer kommer til at afgøre prisen på monteringen af skorstenen

I gamle dage havde man mest en skorsten, der var lavet af mursten, der var sat på et hus, der var bygget af ditto.

Nu om dage har man jo mange forskellige hustyper, og deslige gælder også med de typer af skorstene, som man kan få sig.

Derfor er der mange forskellige skorstensopgaver, som man kan støde på, når man skal montere en skorsten.

Og prisen er ikke den samme for hver type af skorsten, som man skal montere, for det kommer meget an på omfanget, typen, metoderne, og meget mere.

Derfor er det godt at kunne finde sig en oversigt over prisen på montering af skorsten, så man kan finde den, der passer en bedst, så man ved, at man får en rette pris på ens specifikke skorstensopgave.

Flere Nyheder