Hvis du har haft indbrud

11 oktober 2021
Steffen Petersen

advertorial

Hvis du har været udsat for indbrud i dit hjem eller nogle har forsøgt at bryde ind, så er der ting, du skal få gjort. Det er med at få optimeret din sikkerhed, så du ikke skal stå i lignende situation igen. Indbrud er ikke rart, og det kan koste dig dyrt. Derfor har vi listet et par gode råd, som du kan tage med dig, hvis du gerne vil gøre dit hjem sikkert igen.

1. Ring til politiet 

Det første du skal gøre, hvis du har haft indbrud eller kan se nogle har forsøgt at bryde, er at ringe til politiet. Det kan være, at tyvene har været forbi andre huse i løbet af natten, og derfor skal politiet naturligvis have fanget tyvene. Politiet vil komme ud til dig og aflægge en rapport. Her vil de notere, hvad der er blevet stjålet. Det kan være, hvis tyvene har taget din bil, at politiet kan finde den via dens nummerplade. Derfor skal du som det første ringe til politiet.

2. Ring til en låsesmed

Låsesmede kan mange ting, udover at hjælpe folk ind i deres hjem igen, hvis de har smækket sig ude. En låsesmed kan få lavet nye låse til dit hjem, efter du har haft indbrud. Det kan være, du gerne vil optimere sikkerheden i dit hjem med nyere og smartere låsefunktioner. Man kan i dag også få låse på vinduer, fremfor kun hængsler. Det kan gøre, at dit vindue ikke så nemt kan brydes op med et koben eller et andet type brækjern. 

3. Tilmeld dig Nabohjælp

Hvis du har haft indbrud, så vil du naturligvis gøre alt for, at det ikke sker igen. Derfor kan du tilmelde dig Nabohjælp. Hvis der er ingen på din vej, der er medlem af Nabohjælp, så bør du gå rundt og spørge om de kunne tænke sig at være med. Det kan være en fin måde at hjælpe hinanden på. Det kan faktisk sikre, at tyve holder sig fra jeres område, hvis de ser et Nabohjælp skilt i vinduet. Der er en Nabohjælp app, hvor alle beboere på vejen kan kommunikere med hinanden. Så ved alle på din vej, hvis du er ude for weekenden eller er taget på ferie i udlandet. Så kan dine naboer holde øje med dit hus, så du kan slappe af på din ferie. 

Flere Nyheder