Hvordan opnår du den bedste termisk sprøjtning?

27 oktober 2020
silje_hansen

Der er god grund til at kende til termisk sprøjtning, hvis du er på en arbejdsplads, hvor diverse maskiner ofte er i gang. Med tiden er det naturligt at forskellige sliddele i ens maskiner, kan trænge til en kærlig hånd. Det kan være, de skal fornyes eller repareres, da maskinerne de er en del af har været godt på overarbejde i lang tid. 

Uanset om en sliddel skal fornyes eller repareres, så er termisk sprøjtning lige det, du skal overveje. 

Fordelene ved termisk sprøjtning 

Nogle af de fordele der er ved termisk sprøjtning er, at man kan forlænge levetiden af det, der laves en termisk sprøjtning på. For at være helt præcis, så kan levetiden forlænges op til 5 gange. Denne “behandling” er også med til at give endnu bedre slidegenskaber, som selvfølgelig også er rigtig aktuelt. 

En termisk sprøjtning er både noget, der kan være aktuelt på en sliddel, man allerede har. Men det er også noget, der kan laves på billigere materialer, som man køber og så vælger at varmebehandle. På den måde kan man få en “ny” sliddel, og uden at det behøver at være en løsning med dyrt værktøjsstål.

Sådan når du bedst i mål med termisk sprøjtning

Det giver måske sig selv, men for at du opnår den bedste termiske sprøjtning, så skal du finde et dygtigt og erfarent firma. Det vil altid være den bedste måde, du kan få et godt resultat med termisk sprøjtning

Et af de firmaer du kan undersøge nærmere, er Thybotech. Thybotech leverer et stykke arbejde, der er solidt og professionelt. De har samtidig god erfaring i branchen, og er dygtige til deres håndværk. Derfor er der ekstra god grund til, at det er dem, du tager fat i, når du har en opgave, hvor der skal arbejdes med termisk sprøjtning. 

 

 

Flere Nyheder