Hvorfor du skal bruge specialtransport?

11 november 2019
admin

Som virksomhed kan det være effektivt med en forlænget arm, når det kommer til specialtransport. Det kender du måske til, hvis du arbejder i byggebranchen, bådbranchen eller hvis der er behov for at transportere containere. Med specialtransport har du mulighed for professionel hjælp til at håndtere tungt læs, så du ikke selv skal være udfordret med at køre noget fra a til b.

Hvorfor bruge specialtransport? 

For det første er der et praktisk element i at bruge specialtransport. Det er nemlig de færreste virksomheder, som har de rette køretøjer og køretilladelser til at kunne fragte læs, der er mange tons tungt. Derudover kræver det også det helt rette kørekort og erfaring, når man skal køre et køretøj med tungt læs. 

En af de helt store fordele ved specialtransport er, at de fleste har indbyggede kraner i deres lastbiler. På den måde kan de effektivt løfte og flytte de ting, du ønsker transporteret. Derudover gør vognmændenes erfaring også en verden til forskel. Forstil dig f.eks. hvor præcis og forsigtig man skal være, når man skal have løftet og fragtet virksomhedsejendele, som man skal være forsigtige med. Løfter man tingene forkert kan det i værste tilfælde betyde, at det der skal transporteres, bliver ødelagt. Det kan derfor være en særdeles god investering at bruge specialtransport. 

Søger du specialtransport i Hedensted? 

Hvis du holder til i Hedensted og omegn, så er der god grund til at kontakte Vognmandjakobsen. Vognmandjakobsen har erfaring med kranarbejde, bådtransport og maskin- og specialtransport i Hedensted og omegn. Siden 1993 har han været i branchen og bl.a. hjulpet virksomheder, når der skulle fragtes ekstra store og tunge læs. Dine ejendele bliver derfor overladt til erfarne og professionelle hænder. Hvis du står overfor noget, der skal fragtes, så kan du med fordele kontakte denne vognmand og forhøre dig omkring et uforpligtende tilbud. 

 

Flere Nyheder