Hvornår skal jeg kontakte en låsesmed?

07 september 2020
Astrid Pedersen

Der er mange situationer i hvilke det er relevant at få fat på en dygtig låsesmed. Det kan for eksempel være når du lige har købt en ny bolig og skal til at flytte ind. Her vil det altid være en rigtig god idé at få udskiftet eller omkodet de eksisterende låse. Du ved i princippet ikke hvor mange ekstra nøgler som er i cirkulation rundt omkring i byen. Og du har ikke en jordisk chance for at vide hvor gamle og slidte låsene i huset eller i lejligheden er.

Er låsene meget gamle kan det anbefales at lade de eksisterende cylindre udskifte med helt nye. Og så kan du ved samme lejlighed sørge for at få monteret låse på alle de mulige indgangs veje i boligen. Det være sig eksempelvis vinduer af en vis størrelse samt terrasse og altan døre.

Ofte overser vi vinduer og sekundære døre når vi skal have sat låse op – men det er faktisk mindst lige så vigtigt at disse er sikret med låse forsynet med indvendige vridere. På den måde kan du nemlig minimere din risiko for et tab i forbindelse med indbrud, da tyven vil have svært ved at komme ud af huset med mange – eller større – tyvekoster.

Et andet kendt eksempel på en situation hvor en låsesmed kan være til stor hjælp er når du har smækket dig ude. Nogle døre er stadig forsynet med smæklås hvilket betyder at du kan risikere at blive smækket ude hvis du forlader boligen uden at få dine nøgler med. Her kan en låsesmed komme dig til undsætning og låse dig ind i dit hus eller i din lejlighed igen.

Find din lokale låsesmed i Nakskov?

Hvis du leder efter en dygtig låsesmed i dit lokal område kan du trygt kontakte Dennis Låseservice ApS – læs mere på https://www.dennis-laase.dk/ 

Flere Nyheder