Kom helt ind i blomsterbutikken!

14 september 2021
Anders Lundtang Hansen

I gamle dage det jo ikke noget problem at finde ud af, hvad man skulle have, og hvordan en blomsterbutik tog sig ud, for man skulle jo bare ned i den, så man kunne dufte til blomsterne og vælge dem efter duft, eller dem der imponerede ens blotte øje.

Men det kunne også stresse en, hvis man skulle have bestilt en buket på forhånd, og man ikke havde tid til at komme ned i butikken og vælge den selv, men bare få den sendte direkte.

Selvfølgelig kunne man ringe og bestille en, men hvis man ikke have en annonce foran sig med et galleri – hvilket de færreste havde, da det kostede mange penge, så man bare havde en lille notits med skrift og en tegning af en blomst – så var det svært at regne ud, hvordan buketten så ud, så man stole på de ansattes ekspertise.

Man ser, hvad der bliver lavet i blomsterbutikken

Det ville jo være lidt uheldigt, hvis man nu skulle bruge en bårebuket, og den ser alt for forkert ud, og man lige havde glemt at sige, at man skulle bruge den til en begravelse i røret.

Derfor er det trods alt godt, at man blandt andet med en blomsterbutik på Østerbro kan komme helt ind i maskinrummet med et galleri over, hvad de laver af buketter.

Men som man kan sige, hvis man klikker videre til den rette underside, så er det ikke bare kedelige buketter på række, hvor man måske har manipuleret dem til at se pænere ud og sat dem op foran den samme baggrund.

Nej, her ser man de ansatte, butikken og meget mere, så man næsten føler, man faktisk kommer ind og ser, hvad der foregår her, så man lærer stedet at kende, selvom man måske aldrig besøger det fysisk.

Tjek alle de billeder ud!

Flere Nyheder