Lad din maler i Charlottenlund forskønne din bolig

09 februar 2022
Astrid Pedersen

advertorial

Når der er gået et anal år siden sidst din bolig blev malet indvendig vil væggene uvægerligt begynde at fremstå nussede, falmede og slidte. Dette skyldes dels solens skarpe UV stråler, om forårsager et fænomen der kaldes for solfalming, dels partikler fra madlavning, støv og luft forurening som indlejrer sig i overfladen.

Pigmenteret maling vil famle og blive mat, og hvid maling vil få en tendens til at gulne. Dette vil tydeligt kunne ses i lofterne, da disse som regel er hvide.

Hvis du har iagttaget denne form for forfald bør du planlægge indvendig maling af boligen ved en dygtig lokal maler. Du kan lige så godt få frisket alting, det vil sige vægge, lofter og indvendigt træværk i din bolig, op på én gang. Og lader du en professionel maler, eller måske flere af slagsen, udføre dette stykke arbejde vil du få det flotteste resultat heraf.

maler charlottenlund

Kan jeg ikke bare male selv?

Måske føler du en trang til selv at trække i malertøjet og spare udgiften til en professionel maler. Men faktisk sparer du ikke det helt store ved selv at male. Du skal stadig ud og have fat på materialer og udstyr til indvendig maling af boligen. Og du kommer til at skulle rive minimum en uges fuldtids arbejde ud af kalenderen.

Lægger du de direkte omkostninger sammen med dit forventede forbrug af mandetimer i forbindelse med malerarbejdet står det hurtigt klart at du er bedre tjent med at overlade det hårde arbejde til en professionel maler. Og så er du samtidig garanteret det smukkeste slutresultat.

Vælg en dygtig maler i Charlottenlund

Er du bosat i den nordlige del af Storkøbenhavn, nærmere betegnet Hellerup, Klampenborg eller Charlottenlund? Så kan du finde din lokale maler hos Lobe Malerfirma ApS. Klik ind på lobemalerfirma.dk og få et godt tilbud på malerarbejde.

Flere Nyheder