Lad din tandlæge hjælpe med at bevare dine tænder sunde og smukke

06 august 2020
Astrid Pedersen

Er det længe siden du har været til tandlæge – så længe, at du faktisk ikke kan huske hverken dato eller årstal? Så er det på høje tid at komme af sted igen. Et tandlæge besøg hvert hele eller hver halve år er din bedste mulighed for at bevare dit blivende tandsæt sundt og intakt hele livet igennem. Og tandlæge besøget er samtidig tandlægens eneste mulighed for at opdage tilløb til dårligdomme således at en forebyggende behandling kan sættes i værk.

Find din lokale tandlæge i Vejen

Hvis du leder efter en kompetent og pålidelig tandlæge klinik i Vejen kan du med fordel tjekke Tandlæge Tove Klose. Tandlæge Tove Klose er en lille hyggelig klinik centralt beliggende i Nørregade i Vejen.

I klinikken finder du et lille og fast sammentømret team bestående af tandlægerne Tove Klose, Mikael Bonde og Stefanie Bo Nielsen, tandplejer Mette Lohmann Juul og de dygtige klinik assistenter Pia Bøttker Olesen, Jytte Jensen, Jeannette Cincinnatus, Shqipe Kuka og Simona Thuesen.

Såvel tandlæger som tandplejer og klinik assistenter gør deres yderste for at sikre dig en så behagelig oplevelse som muligt når du besøger klinikken Tandlæge Tove Klose. Tandlæge Tove Klose har som erklæret mål at overflødiggøre mange tandlæge behandlinger og lægger derfor hoved vægten på forebyggelse og oplysning. Du vil altid blive taget med på råd angående en behandling. Og har du tandlæge skræk skal du blot sørge for at informere klinikken på forhånd.

Tandlæge Tove Klose har mange års erfaring inden for behandling af patienter med tandlæge skræk og vil altid sørge for at sætte ekstra tid af til behandlingen. Du er med andre ord, i sikre og trygge hænder når du sætter dig i tandlæge stolen hos Tandlæge Tove Klose.

Læs mere, og book tid til din første behandling hos Tandlæge Tove Klose, på hjemmesiden tandlaegetoveklose.dk

Flere Nyheder