Lad dit gamle trægulv få nyt liv med en gulvafslibning

Alle trægulve bliver med tiden slidt – men nogle begynder hurtigere at udvise grimme og skæmmende tegn på slitage end andre. Især for sæbebehandlede trægulve gælder det at overfladen er sart og modtagelig over for omverdenens påvirkninger.

Dette gør sig særligt gældende hvis du ikke sørger for at passe og pleje dit sæbebehandlede trægulv efter alle forskrifter. Et sæbebehandlet trægulv har en helt særlig glans og den smukkeste silkematte overflade hvilket er grunden til at netop denne behandlingsform er blevet så populær.

Desværre er netop denne gulv type ekstremt sart og plejekrævende. Et sæbebehandlet trægulv skal vaskes grundigt mindst én gang om ugen med sæbespåner som vedligeholder og beskytter overfladen. Forsømmes denne behandling vil dit før så fine og lyse gulv hurtigt gå hen og blive plettet, skrammet og ridset, og måske endda gulnet i overfladen som følge af solfalming.

Hvordan får jeg mit grimme trægulv pænt igen?

Hvis dit trægulv ellers er sundt og intakt, og ikke har graverende skader i form af dybe revner eller niveau forskelle i overfladen, vil det med stor sandsynlighed kunne genvinde fordums glans og smukke udstråling ved hjælp af en gulvafslibning.

Du behøver således ikke at skrotte det gamle trægulv for at få lagt et nyt et af slagsen, eller etablere et kunstigt klik parket gulv som erstatning for trægulvet. Du skal blot have fat på en dygtig gulvsliber som kan udføre kompetent gulvservice i form af en gulvafslibning og en tilhørende overflade behandling. Med en professionel gulvmand til hjælp slipper du selv for at gøre det hårde arbejde – og så er du samtidig garanteret et smukt og holdbart resultat af din gulvafslibning.

Hvis du er bosat på Sjælland kan du altid tage kontakt til det velrenommerede gulvfirma Gulvafslibning-priser.dk og få et godt tilbud på afslibning af dit trægulv – læs mere på https://gulvafslibning-priser.dk/.