Lad en ejendomsmægler vurdere værdien af din bolig

Uanset om du går i salgstanker, du drømmer om at låne i din boligs friværdi, eller du bare er nysgerrig på, hvad din bolig egentlig er værd på det nuværende marked, kan du nemt få en ejendomsmægler til at lave en vurdering for dig. Det tager sjældent mere end en times tid eller to for en dygtig ejendomsmægler at lave en såkaldt salgsvurdering, hvor du får sat en pris på, hvad din bolig ville kunne sælges for nu og her, eller hvor du får et tal at tage med dig videre til banken med henblik på lån i din friværdi.

 

 

Hvordan foregår en salgsvurdering?

En salgsvurdering foregår ret simpelt ved, at du booker en ejendomsmægler til at komme ud og tage et kig på din bolig. Ejendomsmægleren vil typisk på forhånd have sat sig ind i prisniveauet på lignende boliger i området og har måske endda solgt et eller flere af de omkringliggende nabohuse til en sammenlignelig pris. Under gennemgangen af din bolig vil ejendomsmægleren oftest kigge på grundens størrelse, boligens planløsning, antal kvadratmeter, boligforbedringer som nyt køkken, bad, tag med mere samt eventuelle wauw-faktorer, der gør netop din bolig til noget helt særligt. Sidstnævnte kan eksempelvis være en lækker udsigt eller en stor og velpasset grund med mange muligheder.

Kender ejendomsmægleren allerede dit område godt, vil du typisk kunne få mæglerens vurdering med det samme, og ellers går der sjældent mere end et par dage, før mægler har et tal klar til dig. Ønsker du at sælge inden for nærmeste fremtid, og vil du benytte den mægler, der har lavet salgsvurdering for dig, kan I herfra tage en videre snak om, hvordan I får igangsæt salgsprocessen, så du kommer godt i mål med dit salg af bolig.

Bliv klogere på vurdering af bolig, og book din salgsvurdering her: https://www.gravelstone.dk/