Lej en bartender og slip for al besværet selv

Nu skal du ikke så meget tænke på det at leje en bartender som noget, du har behov for, hvis du lige samler gutterne halvt tilfældigt en weekend for at nyde nogle øl og måske nogle drinks.

Det skal mere være i større omfang, hvor man blandt andet kunne have noget cocktail catering i København, hvor man inviterer gæster og måske endda har betalt for det!

Her skal man jo have den mest udsøgte fornøjelse ud af det, så folkene enten synes, de får valuta for deres penge, eller det i hvert fald bliver en uforglemmelig oplevelse for dem, som de sent vil glemme.

På den måde skal man ikke sjusse sig frem selv til, hvordan man gør den slags, og man får kyndig ekspertise til at tage sig af at blande de drinks og cocktails, så man ikke selv skal bruge tid på det.

Mange flere fordele ved at have sådan en bartender

Ved at have lejet en bartender ved du, at der bliver lavet cocktails og drinks lige efter de forskrifter, som de skal laves, og der bliver måske mere et show ud af det, hvis det er en bartender, der kan lide at lege, mens vedkommende arbejder.

Det er også mindre acceptabelt at diskutere med en bartender, om drinken er blandet korrekt, da vedkommende nok ved det bedre end en selv – eller den selvudnævnte bartender.

Så har man udliciteret den opgave, så længe man huske at have ingredienser nok, så man selv kan bruge tiden på invitationer, opsætning til deltagere og meget andet praktisk.

Man slipper på den måde også for, at en selvudnævnt medarbejder sjusker og bruger for lang tid på at lave drinks til de fremmødte og måske endda gør det forkert – og drikker lidt selv undervejs.

Derfor er der sådan set penge at spare på den måde, når man måler det i positiv omtale.