Lej en container til mange formål

En container er ikke kun de store containere man ser på skibe, en container er navnet for flere forskellige ting, og derfor er der mange muligheder, hvis man ønsker at bruge en container til noget. Her i indlægget kommer vi ind på, hvad man kan bruge en container til, og hvor man kan leje en.

En container til byggeskrald

Er du ved at renovere, så kan det være en idé at leje en container til alt det byggeskrald der skal smides ud. Med en container kan man få et sted, hvor man kan smide alt i, og efterfølgende få det kørt væk til en forbrænding, så man ikke skal køre et utal af gange med sin trailer. Her er det dog vigtigt, at man finder en container med åben top, så man kan smide det ned oppe fra.

En container til skrald

De store grønne skraldespande du ser rundt omkring går oprindeligt under navnet affaldscontainere, og derfor er de også i container kategorien. Disse kan du leje, hvis du ikke har plads nok i den størrelse skraldespand du har fået tildelt fra kommunen. En affaldscontainer er typisk lejet af virksomhed, da de af gode grunde har mere skrald end en privatperson.

En container til opbevaring

De fleste af os kender det med, at man mangler plads til alt sit rod. Her kan det være en god idé at leje en container. Man kan leje en 20-fods eller 40-fods container, hvor der kan være store mængder møbler i, hvis man pakker det rigtigt. Derfor kan en container være en god løsning, hvis man har en grund den kan stå på, kontra at leje et opbevaringsrum, hvor man måske kun for 8 kvadratmeter til samme pris, som det koster at leje containeren. Det er dog smartest, at man undersøger hvor meget der skal opbevares, så man ikke ender med en container der er halvt tom.