Maling af huset, sommerhuset eller erhvervslokaler

12 oktober 2019
admin

Nu er efteråret kommet, og det er tid til de indendørs projekter. Det kan være du trænger til nye gulve, få malet væggene eller loftet. Det behøver ikke nødvendigvis at være i din private bolig. Det kan også være det er dit sommerhus eller erhvervslokaler der trænger til en kærlig hånd. Udnyt de våde og regnfulde dage, brug tiden fornuftigt og for frisket dine vægge op. 

Overvejer du en renovering af dine erhvervslokaler?

Hvis kontoret trænger til en ny omgang maling så brug professionelle firmaer. På denne måde tager det mindre tid, og bliver udført korrekt. Uanset om du mangler en maler i Hjerting, Skørping, Odense eller et helt andet sted, så er der som regel en autoriseret maler i dit nærområde. Det er altid en god ide, at få tilbud flere steder fra. Find den mulighed der passer bedst til dig. Det er ikke altid de billigste er de dårligste, eller de dyreste er de bedste.

Hvis du vil gøre det selv

Er det en god ide at anvende sikkerhedsudstyr. Maling udsender forskellige dampe, som ikke er sunde for kroppen at indånde. Anvend derfor en støvmaske. Hvis man ikke kan lide at have maling på sine fingre, kan man med stor fordel anvende engangshandsker. Anvend plastik på gulvet, malertape langs kanter og vinduer, så du undgår at få maling alle andre steder end der hvor det skal være. Hvis du er uheldig og stritte maling på vinduerne eller karmene, bør du tage det af med det samme.

Udendørs og indendørs malerarbejde

Udendørs facader og overflader bør males om foråret eller om sommeren. Så er du sikker på at malingen når at blive ordentligt tør, inden vinteren melder sin ankomst. Indendørs malerarbejde kan med stor fordel udføres om vinteren. Indendørs maling er nemmere at få tør end udendørs maling er. 

Flere Nyheder