Når man skal bruge facaderens til forskellige renseopgaver

23 november 2020
Anders Lundtang Hansen

Hvis man begynder at tale om brugen af facaderens, så tænker de fleste på, at nu er tiden kommet til, at man renser ydermurene pæne udenfor på en bygning, som de måske længe har trængt til, eller man bare er nået til det punkt på året (helst flere tidspunkter af slagsen), hvor man skal rense ens facader.

Således kan man blandt andet se en person bruge facaderens i Frederikshavn, hvor man har en beskidt facade, der skal gøres ren. Vedkommende har måske en foretrukken form for facaderens, som vedkommende benytter sig af, modsat hvad for eksempel en tilsvarende person ville benytte sig af i blandt andet Gedser.

Nogle gange kan det måske være godt at udskifte den facaderens, hvis den ikke opfylder de fornødenheder, som man har brug for, for at man kan få facaden helt ren, eller man kender ikke til udviklingen af den nyeste form for facaderens, som der er kommet på markedet og er langt mere effektivt end de hidtidige.

Men i den forbindelse taler man jo også mest om rengøring af en facade, der er blevet beskidt. Hvad med de andre tilfælde?

Måske er en facaderens ikke altid nok

Det er jo ikke nok med en facaderens i hånden, hvis problemet med din facade er, at den er gået i stykker. Så kommer du ingen vegne med den almindelige facaderens.

Hvis der så måske er blevet brugt ulovlig graffiti på ens facade – som man blandt andet ser med kontorbygninger inde i større byer – så er det måske heller ikke den almindelige facaderens, der er nok her.

I det sidste tilfælde er det måske mere en grovere version af facaderens, man skal bruge, og måske skal man ligefrem have kyndige håndværkere ud til at gøre facaden helt ren – eller man bliver nødt til at male den over.

Så man skal altid tjekke efter, om man har den rette facaderens – og om den er nok til at klare jobbet. 

Flere Nyheder