Når man skal fyre en ansat som kloakmester

Vi kigger lige dybt og konkret ned på at være kloakmester i Virum, hvor man desværre har set sig nødsaget til at fyre en medarbejdet eller afskedige vedkommende, som det jo reelt hedder.

Man har måske en opsigelsesperiode, der følger løn med og så videre, men det er jo det praktisk, for det kan være nok så svært at have styr på det følelsesmæssige på begge sider af bordet, når man er kloakmester kontra ansat som kloakarbejder.

For det ene er jo logisk nok med de praktisk foranstaltninger, men man er nødt til at være enige om, at man fælles forstår, at en opsigelse er det bedste for begge parter.

Selvom det jo reelt ikke er det, for hvis en medarbejder siger op, kommer det bag på chefen, mens medarbejderen nok have en plan B, men hvis chefen gør det samme, så er det medarbejderen, der er i ét stort virvar.

Men sådan er verden jo, men derfor er det vigtigt, at man begge forstår, fordi sådan en fyring bliver nødvendigt, selvom man måske ikke er enige, så kan man træde hver til sit og have forståelse og respekt for beslutningen, selvom det kan være svært at acceptere.

For det første skal man tale pænt til hinanden, for selvom man måske er sur som chef på medarbejderen, så kan man bruge udtryk som, at man er ved at effektivisere, omlægge firmaet eller noget andet, men man skal bare ikke sige for meget konkret – men man må bestemt heller ikke lyve.

Giver man kun medarbejderen skylden, så bliver modparten sur, og så kan en anbefaling være lige til at tørre bagende i apropos kloakarbejde.

Skal du have udført noget kloakarbejde rigtig grundigt og effektivt fra et af de bedste firmaer på området, så er det med næsten statsgaranti, at du skal benytte dig af din-kloakservice.dk.